KONTAKT

APOLLO SEGEL FINLAND

Vi är exklusiv representant för det polska Apollo Sails på den Finska marknaden.

Vår uppgift är att ge en klassifiserad rådgivningen, planeringen och hanteringen av dina nya segel . Vi tillverkar alla segel av högsta kvalitet och i alla storlekar av högkvalitativ segeltyg från kända europeiska tillverkare, så att du kan njuta länge av ditt nya segel.

APOLLO SEGEL har tillverkat segel i en toppmodern produktionsanläggning sedan 2003. Produktionsanläggningen ligger i Gdańsk, vilket gör att vi kan erbjuda högsta kvalitet och modernaste design till bra priser. En annan fördel är de snabba leveranser från Polen.

För utvecklingen av ditt segel använder Apollo Sails designprogrammen Prosail och Azure Projects. Att optimera segeldesignen är en utmanande uppgift då förhållanden vid användning ständigt kan förändras. Med vår mjukvarustödda design optimalt anpassad till din båt.

Grundaren av Apollo Sails Finland:

Kurt Taxell var 12 år ägare av Sail and Go Oy Ab och under den tiden producerade vi över 1000 segel till Finska seglare och även till stora segelfaryg som bla. Swan 65 Vahine, Skonerten Helena, Galeasen Ansio  Galeasen Ihana och  segelfartyget Joanna Saturna.

Dessutom har jag under tiotals år varit en flitig tävlingsseglare med bla. nio Gotland Runt tävlingar.

Heikki Sukkinen, som seglat allt sen 1976. Han har alltså en mycket lång erfarenhet av cruising-segling. Heikki har varit en stor tillgång under min tid på Sail and Go, gällande metningar av segel, testsegling och montering av både segel och tilläggsutrustning.