Välkommen till Apollo Sails.

Vi är en internationell segeltillverkare som levererar högkvalitativa segel över hela Europa. Teamet på Apollo Sails har många års erfarenhet av att designa och sy segel av professionella segelmakare. Dessutom har vi erfarenhet och en bakgrund inom tävlingssegling. Vi designar alla våra segel internt och har ett nära samarbete med vår tillverkningspartner.

CRUISING SEGEL

Våra segel är designade för att möta dina behov oavsett om du åker jorden runt eller runt viken. Dessutom skräggarsyr vi dina segel som matchar din budget, segelstil och båt.

Våra erfarna segelmakare ser till att de identifierar exakt vad kunden vill ha så att varje segel passar perfekt. Dessutom finns vi alltid tillgängliga för att svara på frågor om val av tyg, UV-skydd, rullsystem, mm. Cruising handlar om att njuta av din tid på vattnet. Du vill vara säker på att du har investerat i segel som är byggda för hållbarhet och prestanda.

RACING SEGEL

Oavsett om du väljer laminat eller ett membransegel, är alla designade för att matcha din båt, rigg och besättning. Vi lyssnar noga på dina idéer för att förbättra prestandan på ditt nya segel.

Apollo Sails gör racing-segel för att möta  alla dina exakta behov på tävlingsbanan. Vi designar och optimerar vår segelteknologi för att säkerställa att alla segel är effektiva under alla vindförhållande. Vi använder det mycket framgångsrika One Design-programmet med hjälp av avancerad designmjukvara, och datoranalys .Resultatet är en snabb, effektiv segelform för topppresterande racingsegel.

I SAMARBETE MED