MEMBRAANIPURJEET

MEMBRAANI on TIEDON, TEKNOLOGIAN JA KÄSITYÖN symbioosi – suoranaista TAIDETTA!

MEMBRAANI ei ole pelkästään innovatiivisella ja ainutlaatuisella valmistusteknologoialla valmistettu materiaali vaan se on myös täysin erilainen lähestymistapa purjeen valmistumisprosessissa, joka mahdollistaa valmistuksen mittarajoituksitta.

Yhdessä Euroopan suurimmista laminointilaitoksista, Barissa, Italiassa sijaitsevassa yksikössä valmistutamme jopa 30m x 6m: n kokoisia kevyitä ja samalla vahvoja purjepaneeleja.

Ainutlaatuiset ja hämmästyttävän suorituskykyiset purjeet syntyvät parhaiden raaka-aineiden ja huolellisten valmistusteknologioiden ( tasainen laminointi ja kestävä painealtistettu, kaksikomponenttisen liimausprosessin hallinta) pitkäaikaiseen valmistuskokemukseen perustuvana osaamisena.

Apollo Sails Finland OY on solminut yhteistyösopimuksen italialaisen Bank Sails ( Bari, Italia) purjevalmistajan kanssa. Apollo Sails OY:n kaikki membraanimateriaalista valmistetut purjeet ovat Bank Sails kumppanimme valmistamia.

Näemme tämän uuden yhteistyösopimuksen Banks Sails: in kanssa suurena lisäarvona, sillä nyt voimme tarjota myös membraanipurjeita niitä tarvitseville asiakkaillemme.