YHTEYSTIEDOT

APOLLO SAIL FINLAND

Olemme puolalaisen Apollo Sailsin edustaja Suomen markkinoilla.

Tehtävämme on tarjota huippuluokab neuvontaa, suunnittelua ja uusien purjeiden käsittelyä. Valmistamme kaikki laadukkaimmat ja kaikenkokoiset standardipurjeet tunnettujen eurooppalaisten valmistajien laadukkaasta purjekankaasta, joten voit nauttia uudesta purjestasi pitkään.

APOLLO SEGEL on valmistanut purjeita nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa vuodesta 2003. Tuotantolaitos sijaitsee Gdańskissa, minkä ansiosta voimme tarjota korkealaatuisinta ja nykyaikaisinta muotoilua edullisin hinnoin. Toinen etu on nopeat toimitukset Puolasta.

Purjeesi kehittämiseen Apollo Sails käyttää suunnitteluohjelmia Prosail ja Azure Projects. Purjeen suunnittelun optimointi on haastava tehtävä, sillä käyttöolosuhteet voivat muuttua jatkuvasti. Ohjelmistotuetuilla laskelmillamme purjeen suunnittelu on mukautettu optimaalisesti veneesi mukaan.

Apollo Sails Finlandin perustajat:

Kurt Taxell joka oli Sail and Go Oy Ab:n perustaja ja omistaja 12 vuotta ja sen aikana valmistimme yli 1000 purjetta suomalaisille purjehtijoille ja myös suurille purjeveneille, kuten esim. Vahine (Swan 65), Kuunari Helena, Kaljaasi Ansio, Kaljaasi Ihana ja purjelaiva Joanna Saturna.

Lisäksi olen ollut kymmenien vuosien ajan ahkera kilpailupurjehtija ja osallistunut mm. yhdeksän Gotland Runt -kilpailuun.

Heikki Sukkinen, joka purjehti koko ikäänsä ja hänellä on erittäin pitkä kokemus purjehduksesta. Heikki on ollut suuri voimavara Sail and Golla ollessani purjeiden mittaamisesta, koepurjehdusten sekä purjeiden ja lisälaitteiden asennuksen suhteen. Yrityksen tavoitteena on ilahduttaa ihmisiä harrastuksensa parissa. Nautin todella vuoropuhelusta intohimoisten merimiesten kanssa ja siitä, kun asiakas on tyytyväinen uusiin purjeisiinsa.